Proces

skitse14skitse13 skitse12 skitse11 skitse10 skitse8 skitse7 skitse6 skitse5 skitse4 skitse3 skitse2 skitse1 skitse17 skitse16

Da jeg lavede mit afgangsprojekt, arbejdede jeg med en række forskellige metoder, bla. drapering/ 3d skitsering, blindtegning mm. Jeg kan godt lide at blande meget strukturerede og analytiske metoder med metoder der er mere tilfældige. Jeg synes ”tilfældighed” er et af de vigtigste og ofte oversete parametre i en design proces.

0 comment

Kongens have

KH04 KH03 KH02 KH01KH08KH07KH06KH05Kongens have er et af mine yndlingssteder i København, især området langs muren ud mod Sølvgade. Der er så mange smukke blomster, det perfekte sted at slappe af i København K.

 

 

0 comment

Between dream and reality

Afgang4Afgang12Afgang11Afgang2Afgang14Afgang13Afgang1Afgang3Afgang5Afgang10Afgang9Afgang8Afgang7Afgang6

I 2011 blev jeg færdiguddannet beklædningsdesigner, eller som det også hedder, cand. Design, fra KADK. Mit afgangsprojekt handlede om at undersøge kontrasten mellem drøm og virkelighed og med udgangspunkt i denne undersøgelse at skabe en beklædningskollektion.

Projektet blev rigtig godt modtaget og jeg vandt bla. den danske finale i konkurrencen ”H&M award” for den kollektion, hvilket betød at jeg fik en stor pengepræmie og en stilling som designer hos H&M i Stockholm.

0 comment

Kaj

kajJeg har en lille dreng, han er næsten 2 år, bomstærk, ualmindelig sød og konstant i bevægelse. Han siger ikke så meget, men han kan sige ”Wauw” når han ser en smuk udsigt eller en stor lastbil og han kan sige ”mmh kage”, det gør han oftest når han læser i en af sine yndlingsbøger – Meyers bagebog. Han elsker hunde, sin far og selvfølgelig også sin mor. Derudover er han meget generøs med kys og kram og ekstremt madglad, fornuftige personlighedstræk skal jeg forholde mig objektivt.

0 comment

Inspiration

rum bog

“Atlas over verdensrummet” har jeg haft i mange år. Den er efterhånden ret mishandlet da jeg har klippet i den i forbindelse med tildligere collageprojekter, men den er nærmest uudtømmelig for print og farveinspiration. Mønstrene på udklippet er faktisk forstørrelser af prøver taget på den første måneekspedition, det synes jeg er vildt sjovt og tror de kunne bruges til nogle rigtig fine tekstilprint. Med lidt held kan man stadig finde den i genbrugsbutikkerne, jeg har ihvertfald set den flere steder, den er udgivet af Lademann i 1972

Japanske tekstiler

Japan er et land med en fantastisk tradition indenfor tekstiler. Både deres ældgamle shibori teknikker (en slags “resist dye” teknik) og deres innovative tilgang til kunstige fibre synes jeg er fascinerende. Jeg samler på antikke kimonoer, en yderst fornuftig hobby i mine øjne. Jeg elsker detaljegraden, at den kraftige silke på ydersiden er kombineret med en finere silke i foret, begge i hver deres print, samt de små bindebånd som ofte kommer i de smukkeste farver, en slags visuel skattekiste som man oven i købet kan tage på!

0 comment

En anden historie om tyngde og lethed

dødkærlighedBarmhjertighedtryghed“En anden historie om tyngde og lethed” er et illustrationsprojekt jeg lavede, da jeg gik på det der dengang hed Danmarks Designskole (det kongelige danske kunstakademis skole for design). Det var et projekt der handlede om at kombinere modens lethed med mere eksistentielle begreber og motiver. I dette tilfælde at kombinere det figurative, legende og farverige i collager med titler såsom “kærlighed” “død” “tryghed” og “barmhjertighed”. Jeg havde en forkærlighed for triste ansigter og silkepapirs-collager dengang, som jeg er kommet mig over siden, men synes stadig at de er super fine.

 

0 comment